Haarsalon Drachten

Geknipt voor u! 

Over ons

Lindy is een echte Drachtster en een trendy kapster:  

"Met mijn 11 jaar ervaring streef ik ernaar om altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en technieken in het kappersvak. Mijn doel is om samen met u het perfecte kapsel te vinden, dat past bij uw haar, gezicht en levensstijl. In de haarsalon zullen wij proberen uw totaalplaatje van top tot teen te realiseren!" 

Kom snel langs en laat u adviseren!

 

Ons team wordt ook versterkt door Jannie Drost. 

Jannie woont samen met haar man en dochtertje in Opende. 

"Als allround kapster ben ik op de hoogte van de nieuwste trends op haargebied, en blijf ik het kappersvak nog steeds leuk vinden. Tenslotte doe ik het al 13 jaar! Ik vind het erg belangrijk dat ik weet wat een klant verwacht van een nieuw kapsel en geef ook  graag advies om samen met u een mooi kapsel te creëren dat bij uw huid, haar en gezichtsvorm past."
 Ook bij ons in huis: Susan Skin en More! Susan vertelt: 

Mijn naam is Susan Tuasela en ik ben sinds 2005 werkzaam in eigen bedrijf als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure, met diabetische en reumatische aantekening.

Met meer dan 10 jaar ervaring kan ik u als klant op het gebied van huidverzorging en huidverbetering een legio aan behandelingen bieden met het beste resultaat:

"Mijn uitgangspunt is om samen met u uw huid in topconditie brengen en te houden, een huid die alle seizoenen kan doorstaan, dit in combinatie met ontspanning en persoonlijke aandacht."

Tot ziens bij Susan Skin And More


Het hele team in vol ornaat: